Ne aramak istersiniz?

Thales Luna Key Broker artık Data Protection on Demand Üzerinde

Microsoft Double Key Encryption (DKE) İçin Luna Key Broker artık Data Protection on Demand (DpoD) Üzerinde Mevcut

Müşterilerinizin Microsoft Azure ve Microsoft 365 Office Uygulamaları ile Bulut Hizmetlerdeki hassas veriler üzerinde şifreleme anahtar kontrollerini ve güvenliklerini arttırmalarına yardımcı olun

 

Microsoft Çift Anahtar Şifreleme (DKE) için Luna Key Broker artık Thales Data Protection on Demand (DPoD) alanında kullanımınıza hazır durumda.

 

Thales Luna HSM'leri ve Microsoft 365 için Çift Anahtar Şifreleme (DKE), müşterilerinizin en hassas verilerini korurken şifreleme anahtarlarının tam kontrolünü sağlamak için birlikte çalışır.

Son Gelişmeler Neler?

Thales DIS IT ekipleri de dahil olmak üzere müşteriler tarafından mevcutta kullanılan güvenilir çözüm Çift Anahtar Şifreleme için Luna Key Broker, şimdi DPoD pazarında hizmet olarak talep üzerine sunuluyor ve kullanımı daha önce hiç olmadığı kadar kolay.

Unutmayın ki Microsoft'ta Çift Anahtar Şifreleme (DKE) için hala kayıt olmanız gerekiyor.

 

Çözümlere Genel Bakış

Veriler ve Anahtarlar Üzerinde Gelişmiş Kontrol: Microsoft DKE için Luna Key Broker , çift anahtar şifreleme süreci için güvenilir bir temel sağlar. Kuruluşlara şifrelenmiş verileri çözmek için izin verilmiş kişiler üzerinde tam kontrol sağlar.

Anahtar Yaşam Döngüsü Yönetimi: Microsoft Azure, 365 Ofis Uygulamaları ve Bulut Hizmetleri dışında FIPS 140-2 seviye 3 onaylı Luna HSM'de şifreleme anahtarlarının güvenli bir şekilde oluşturulması, depolanması ve korunması.

Güvenlik ve Uyumluluk: GDPR ve HIPAA gibi düzenlemeleri içeren iç politika ve uyum zorunluluklarına katkıda bulunun. Ana şifreleme anahtarları, hassas verinin bulunduğu yerden ayrı olan Luna HSM içinde tutulur.

Esnek Dağıtım: Microsoft DKE için Luna Key Broker, bulutta, yerinde veya hibrit ortamlara dağıtılabilir.Çözüm, Luna Cloud HSM'leri ve Luna Network HSM'leri ile çalışır.



Şimdi Deneyin

 

DKE için Luna Key Broker  hizmetine kaydolmak için buraya tıklayın.

Daha Fazla Bilgi için;

Bu çözümün özellikleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin veya Çözüm Özeti'ni indirin.

Müşteri başarı öyküsünü içeren videoyu izleyin.

 

Müşterilerle fırsatları paylaşın

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın: DPoD Alanı